Om Melfar Kommunikation

OM Melfar Kommunikation

Melfar Kommunikation er et nystartet kommunikationsbureau, der hjælper turisme- og servicevirksomheder med at målrette branding og markedsføring af virksomhedernes service og produkter til de rette forbrugere, om det er konferencegæster, turister, besøgende eller noget fjerde.

Stine Berg stiftede i 2019 enmandsvirksomheden Melfar Kommunikation med et ønske om at yde assistance til små og mellemstore turisme virksomheder i Danmark. Når Melfar Kommunikation hjælper jeres virksomhed med markedsføringen, kan I kan bruge tiden på det I brænder for – at give jeres besøgende nogle fortræffelige ferieminder…

Melfar Kommunikation er specialiseret i at levere indhold til en bred vifte af medier herunder digitale medier. Desuden kan Melfar Kommunikation udarbejde kommunikationsstrategier og afholde seminarer og workshop fx med fokus på salg gennem service.

Melfar er et tidligere navn for Middelfart og betyder ”farvandet man rejser imellem”. Melfar Kommunikation er således beliggende i Middelfart, men tilbyder sine ydelser i hele landet.

OM Stine Berg

Kommunikationskonsulent Stine Berg

Jeg har altid haft en stor interesse for turisme, og har et indgående kendskab til turismebranchens mange facetter idet jeg i mine unge år og under min uddannelse har arbejdet både som opvasker, tjener, receptionist mv. Siden 2013 har jeg beskæftiget med kommunikation, projektledelse og analysearbejde inden for turismebranchen.  Jeg har desuden en bachelor i turisme og en kandidat i kommunikation

Erfaring og uddannelse

Videnskabelig assistent for Institut for Marketing & Management, SDU
Indsigt i kvalitative og kvantitative analyser

Marketingkoordinator for 2 af Danhostels vandrehjem
Hjemmesideredigering, SoMe, nyhedsbreve, tilbud, annoncer, banner mv

Projektleder på turismeprojekter for DGI
Analyser, udviklingsplaner, turisme-workshop, seminarer

Cand.negot. i International Kommunikationsmanagement (engelsk)

BA Negot i International Turismemanagement (engelsk og tysk)

Se hele min profil på LinkedIn

Kontakt